Varumärken

Apotheke

APOTHEKE är baserat i Brooklyn, New York och tillverkar handgjorda tvålar, hudvårdsprodukter och ljus med naturliga råvaror.

Tvålarna produceras på ett gammaldags sätt med endast naturliga oljor, fetter och lut. Doftsättningen görs med eteriska oljor från växtriket. Alla tvålar är handgjorda och produceras i liten skala för att bibehålla en hög kvalitet.

Produktsortimentet har utökat successivt och består i dagsläget av 15 produkter, inklusive ljus, fasta och flytande tvålar, lotions, Body Scrubs, badsalter och ansiktsprodukter.

Apothekes grundare Chrissy Fichtl och Sebastian Picasso lever och arbetar fortfarande i produktionen i stadsdelen Red Hook i Brooklyn, New York.

snygg bild

Aveda

Aveda är en ekologisk pionjär och har sedan starten 1978 varit ledande inom botanisk skönhetsvård. Varumärket har försett skönhetsindustrin med hud och hårvård, smink och dofter baserade på rena blom- och växtextrakt. Tillsammans med detta finns en mängd livsstilsprodukter som te, doftljus och aromoljor för inre välmående.

Under studier i Himalaya 1971 introducerades grundaren av Aveda, Horst Rechelbacher, för de helande egenskaperna av Ayurveda, den indiska läran om god hälsa. Aveda betyder ”all-kunskap” på sanskrit. Och i mer än tre decennier har företaget arbetat för att tänja på gränserna mellan skönhet, näringsliv och produktutveckling och skapat ett företag med ett samvete.

Davines

1983 Grundade familjen Bollati Davines Group i Parma, Italien. Davines började som ett forsknings-laboratorium som producerade exklusiva hår- och hudvårdsprodukter för välkända kosmetikföretag runt om i världen. 1993 Davines föds som varumärke för skönhetsprodukter för professionella kunder. Producering av design och formula samt tillverkning sker vid huvudkontoret och laboratorier i Parma. 1996 Lanserades hudvårdsserien [ comfort zone ] för exklusiva spaanläggningar och hudvårdssalonger. 2004-2007 Davines blir ett internationellt varumärke och kontor öppnas i London, Paris, Mexico City och New York. 2010-2013 Davines Akademier öppnas i London och Paris. Vi inleder ett exklusivt samarbete med Angelo Seminara, som blir Davines Artistic Director. 2014 – Ny filial i Deventer, Nederländerna öppnas. Davines distribueras i 81 länder och består av en mångkulturell personal från 27 olika länder.

81b3a2ace41d5ce548d80865b36ed945

 

Number 4 Hair Care

Nr4:s collection skapades med målet att utveckla en kreativ, högpresterande hårvårdsserien som löper parallellt med modets, vetenskapens, konstens, musikens och industridesignens kreativa cykler. Genom att kombinera naturens främsta ingredienser, den senaste tekniken och innovationerna, gör de ditt hår till vad det borde vara – den ultimata looken som definierar nya stilistiska höjder. Nr4 använder de bästa eteriska oljorna och extrakten för att reparera skador, hålla håret ung, smidig och färgstarkt. Nr4 rengör försiktigt utan hårda sulfatet. Nr4 utesluter alla ingredienser som är giftiga för människor och vår miljö; 100% Vegan, sulfat och natriumkloridfri, glutenfri och parabenfri och de testar aldrig någonsin på djur.N4_Line1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s