Smooth Infusion

Avedas hårvårdsserie ”Smooth Infusion” gör håret riktigt mjukt och ger en slät och blank frisyr. Serien består av ett schampo, balsam och två stylingprodukter som passar utmärkt för ett hår som behöver stadga. Smooth Infusion schampo och balsam tillför rikligt med fukt och motverkar fint hår från att bli flygit och statiskt och lugnar ett volumiöst hår. Stylingprodukten ”Style-prep Smoother” förbereder håret för en hållbar frisyr och skyddar det från att förstöras av fukt i upp till tolv timmar. Har man ett lockigt hår och vill ha rakt finns ”Glossing Straightener” som plattar ut det mest yviga håret och tillför glans. Båda stylingprodukterna ger ett bra skydd mot skadliga effekter från värmebehandling.

Det här inlägget postades i Produkter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s