Vår egen Sussie Bogefors på CSR i Praktikens lista över 2011 års påverkare

CSR i Praktiken har kartlagt vilka enskilda personer i näringslivet, den offentliga sektorn och frivilligsektorn som dem tror kommer påverka företagens hållbarhetsarbete mest under 2011. Se hela listan här.

Sussie Bogefors, ägare, Wig Aveda (Ny)
Medan andra talar om att göra produktförpackningar av återvunnet material, se över innehållet och börja jobba enligt cradle-to-cradle-metoden är det en självklarhet hos Aveda. Bogefors leder den amerikanska kosmetikjättens intåg i Sverige från flaggskeppet Wig Aveda City Spa på Birger Jarlsgatan och ser till att näringslivstoppar och opinionsbildare både får se att det går och bli snyggare på köpet.

Det här inlägget postades i Socialt engagemang. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s