Aveda kommer till Wig och Sverige

Det ekologiska skönhetsvarumärket Aveda lanseras nu i Sverige. Tillsammans med hårsalongen Wig öppnar de den första Aveda livsstilssalongen i Sverige. De blir ensamma om att erbjuda Avedas kompletta produktlinje och varumärkets egna hår-, kropps- och ansiktsbehandlingar. Den 25 mars är det premiär för Wig Aveda Lifestyle Salon & Spa på Birger Jarlsgatan 22.

Aveda är en ekologisk pionjär och har sedan starten 1978 varit ledande inom botanisk skönhetsvård. Varumärket har försett skönhetsindustrin med hud och hårvård, smink och dofter baserade på rena blom- och växtextrakt. Tillsammans med detta finns en mängd livsstilsprodukter som te, doftljus och aromoljor för inre välmående.

”Vi har under en lång tid velat arbeta med Aveda. Det är ett unikt varumärke som verkligen bryr sig om helheten. Det är hår-, hud- och skönhetsprodukter som tar ställning för en miljömedveten, modern och hälsosam livsstil”, säger Susanne Bogefors som tillsammans med sin man Karl-Johan Bogefors lanserar Aveda och Wig Aveda Lifestyle Salon & Spa.

Under studier i Himalaya 1971 introducerades grundaren av Aveda, Horst Rechelbacher, för de helande egenskaperna av Ayurveda, den indiska läran om god hälsa. Aveda betyder ”all-kunskap” på sanskrit. Och i mer än tre decennier har företaget arbetat för att tänja på gränserna mellan skönhet, näringsliv och produktutveckling och skapat ett företag med ett samvete.

Wig Aveda Lifestyle Salon & Spa har tolv frisörer, en hudterapeut och en massör och erbjuder en komplett Aveda-upplevelse. Välkommen till oss för att höja din livskvalitet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s